IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се пере кожен панталон

17 януари 2014 14 00

Вижте как коженият панталон може да има винаги стегната форма и да изглежда свежо

Дизайнерката Мариса уеб Snimka: Getty

Дизайнерката Мариса уеб Snimka: Getty

Както сме забелязали, това е сезонът на кожените панталони и дори си мислим, че те дават сериозна заявка да продължат да шестват и до късна пролет.

Кожен панталон с различна линия е новата модна мания. За разлика от предишните години, когато тази дреха беше много актуална, сега е позната в по-различни форми – широк панталон с пет джоба, стегнат по крака, с предна част от кожа и задна част от трико и други варианти.

Но най-неудобното в поддържането на кожения панталон е прането му. Дизайнерката Мариса Уеб е създала свой собствен метод за това, който гарантира, че кожените панталони ще запазят формата си, без значение колко пъти сте ги прали.

Мариса Уеб добре познава тази материя. Вече бивш дизайнер на модна къща J. Crew, тя лансира своя собствена линия и бързо името ѝ стана известно именно с кожените панталони. Инвестицията в тях си струва, защото те действително удържат на натиска на времето.

Тя разкрива своята рецепта за поддържане на кожени панталони, която разделя условно на три типа. Но благодарение на нея, можем да се радваме на тази любима дреха с години.

За мързеливите

След като сте носили панталона само веднъж, може да го сложите в сушилнята на най-висока температура и да я пуснете за един пълен цикъл. Това ще прибере разтегнатите форми на панталона.

За средно ангажираните

След като сте носили поне няколко пъти кожените панталони, накиснете ги за около половин ден в топла вода, след което ги пъхнете в сушилнята, докато изсъхнат напълно.

За силно ангажираните

Потопете панталоните в гореща вода, но за съвсем кратко, след което отново в сушилнята на висока температура, докато изсъхнат напълно. Този метод може да отнеме малко от блясъка на кожата и да стесни панталона, който има вероятност да прилепне плътно по крака ви, но бързо ще се отпусне и ще заеме формите ви.

Тези процедури може да правите всеки път, когато смятате, че панталонът ви се нуждае от връщане на формата или от освежаване.

Кожен панталон Zara, 39.90 лв.; панталон от изкуствена кожа H&M, 59.90 лв.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

TRISHSTRATIEVA ( преди 9 години )
До ТРИШ: БИХ ИСКАЛА И МЕН ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДА МЕ...ПРЕВАТИЗИРАТ КАТО КОЖЕН ПАНТАЛОН!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ТРИШ ( преди 9 години )
МММММ.... ДАЛИ МОЖЕ ТАЯ МАЦКА ДА МЕ ИЗПЕРЕ И МЕН? ПОСЛЕ ИСКАМ ДА МЕ НАШЛЯПА ПО КОЖЕНОТО ДУПЕ, ДА МЕ ПРЕБИЕ ОТ СЕКС И ДА МЕ НАПРАВИ НА КОЖЕН ПАНТАЛОН !!! ДОБРЕ БИХ Й СТОЯЛА!!! ЩЕ СЪМ СТЕГНАТ, ЛЪСКАВ И СЕКСИ КОЖЕН ПАНТАЛОН. КАТО МЕ ОБЛИЧА КОЖЕНИТЕ Й БЕДРА И КОЛЕНА ЩЕ СЕ ТЪРКАТ ЕДНО В ДРУГО И ЩЕ СКЪРЦАM !!! ...SQUEAK...!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар